İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Başlık Yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında yerel seçim startı vermişti. İmamoğlu, Erdoğan'ın Yeniden İstanbul sloganına yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı yaklaşan seçimler için start verdi. Partisinin 2024 yerel seçim sloganını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gençler unutmayın bugün bir başlık atıyorum; Yeniden İstanbul..” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'ın “Unutmayın bugün bir başlık atıyorum, yeniden İstanbul” açıklamasına verdiği yanıtta "5 yıl geriden geliyor. O yeniden İstanbul başlığı 2019’da atıldı" dedi.

İmamoğlu yanıntında, "5 yıl geriden geliyor. O yeniden İstanbul; İstanbul’un yenilenmesi, güçlenmesi, iyileşmesi, güzelleşmesi başlığı 2019’un 31 Mart’ında atıldı. O yolculuk devam ediyor, bizi izlemeye devam etsinler" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklaması şöyleydi: "Bizdeki muhalefetten ne köy olur ne kasaba. Bunların ufku ancak buna yetiyor. Biz bunlara bakarak rehavete kapılmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili hazırlıklarımızı, yürüteceğiz. Rakiplerimizin karşımızdakiler değil, onları kontrol edenler olduğunu unutmayacağız. Gençler, bugün bir başlık atıyorum: Yeniden İstanbul. Programımız işliyor. Cumhur İttifakı olarak en güçlü şekilde yolumuza devam edeceğiz. MHP ile görüşmelerimiz karşılıklı anlayış temelinde ilerliyor. Cumhur İttifakı'nın 31 Mart seçimlerinden de alnının akıyla çıkacağına inanıyorum."

Siyaset Haberleri