Dikkat Çeken Erdoğan - Özgür Özel Anket! Bir İsme İyi, Diğer İsme İse Kötü Haber

MetroPoll Araştırma Şirketi, 'Siyasi Liderlerin Görev Onayı' başlıklı araştırmanın sonuçlarını paylaştı. Araştırmada anket yapılan kişilere sorulan "Onaylıyor musunuz" sorusuna ilginç yanıtlar alındı.

MetroPOLL Araştırma'nın Kurucusu ve Yöneticisi Özer Sencar, 'Siyasi Liderlerin Görev Onayı' başlıklı araştırmanın sonuçlarını paylaştı.

MetroPOLL Araştırma, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görevlerini yapış tarzına dair görev onayı anketini yayımladı. Verilere göre Şubat, Nisan ve Mayıs ayları arasında Erdoğan'a görev onayı yüzde 44,8'den 39,6'ya geriledi, Özel'in görev onayı ise 30,4'ten 54,9'a yükseldi.

Özer Sencar, araştırmayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Erdoğan ve Özel’in “Görev Onayı” değerlerinde son üç ayda meydana gelen değişim çok çarpıcı. Özellikle CHP’nin oy oranında artış olmamasına rağmen Özel’in görev onayı ve popülaritesinin artması dikkatle gözlenmesi ve araştırılması gereken bir konu olabilir'' ifadelerini kullandı.

Siyaset Haberleri