Kenan Sofuoğlu 'Hayatımın Hatasıydı' Deyince AKP’li İsimler El Yükseltti

Bir dönem AKP milletvekilliği yapan motor sporcusu Kenan Sofuoğlu, "Milletvekili olmak hayatımın en büyük hatasıydı" dedi. AKP'li Orhan Miroğlu ve Mehmet Metiner sosyal medya hesaplarından yanıt verdi.

Eski AKP milletvekili olan, dünya motor şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun “Milletvekili olmak hayatımın en büyük hatasıydı” sözlerine AKP’li bazı isimlerden yanıt geldi.

“HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASIYDI” SÖZÜNE YANIT

AKP MKYK üyesi Orhan Miroğlu, “Kenan Sofuoğlu’nu seçenler, milletvekili değil, partilerinin siyasi olarak zayıflayacak olmasını umursamadan, yönetebilecekleri adam arıyorlardı. Kenan bey, bunun ne kadar ızdırap dolu bir hayata yol açabileceğini samimiyetle anlatmış, kimsenin ona kızmaya hakkı yok. Darısı nice Kenan Sofuoğullarının başına, anlatmazlarsa başlarına gelenleri, ömür boyu sürecek bir huzursuzluktan kurtulamazlar!

''ONUN GİBİ NİCELERİ VAR''

Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner de “Kenan Sofuoğlu bir gerçeğimize parmak basmış sadece. Onun gibi niceleri var” çıkışında bulundu.

“HİÇ DEĞİLSE ONUN BİR ADI-SANI VARDI”

“Hiç değilse onun bir adı-sanı vardı” diyen Metiner, şöyle devam etti:

“Adı sanı bilinmeyen, millet nezdinde karşılığı olmayan, sahada görünmeyen, sahaya çıktığında da anlam ifade etmeyen o kadar çok milletvekili var ki!

Filancanın kızı, oğlu ve yakını olmanın dışında siyaseten hiç bir kıymeti harbiyesi olmayan, bırakınız dava şuurunu Reis’in davasından bile bi-haber hatta ona ters, kendi seçimi dışında Reis’e ve AK Parti’ye oy bile vermemiş vekillerle sahada kaybetmeye mahkum olursunuz elbet!

Sofuoğlu gibilere niye kızarsınız bilmem!

Onların ne kabahati var ki?”

KENAN SOFUOĞLU NE SÖYLEMİŞTİ?

Kenan Sofuoğlu, gazeteci Fatih Altaylı’nın programında şunları dile getirmişti:

“Danışmanlarından birini aradım, ‘Cumhurbaşkanının program nerede, hemen oraya geleceğim. Ben bu işi yapmam, yapamam abi. Beni çıkartın listenizden’ dedim. Mahvoldum 3 haftada taleplerden, isteklerden, beklentilerden, partinin ‘şuraya git, buraya git’ demelerinden. Kariyerimin zirvesiydi, deli gibi para kazanıyordum. Yarışları bıraktırdı bana, rahat rahat hayat yaşayacaktım ben, ‘bu ne abi’ dedim. ‘Sakın öyle bir şey yapamazsın, biz sana güvendik, çok kötü reklam yaparlar, bunu kullanırlar’ filan beni caydırdı.”

Siyaset Haberleri