Eşini torpille Hacca yollamıştı, yeni skandalı ortaya çıktı: Diyanet'i aile şirketi olarak kullanmış!

Geçen aylarda eşinin özel vizeyle hacca gittiği ortaya çıkan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Huriye Martı'nın yeni bir skandalla gündeme geldi. Martı'nın 23, Martı’nın kardeşi ve annesinin de ikişer kitabını Diyanet Yayınları’ndan basıldığı öğrenildi.

Her yeni gün Diyanet İşleri Başkanlığı'nda yeni bir skandal ortaya çıkıyor. Geçen aylarda Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Huriye Martı’nın eşi Ali İhsan Martı’nın, kurasız özel vize ile Mekke'ye hacca gittiği ortaya çıkmıştı. Yeni skandalın başrolünde ise yine aynı isim var: Huriye Martı.

BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre lüks harcamalarıyla sık sık gündem olan Diyanet İşleri Başkanlığı'nda yeni bir skandal ortaya çıktı.

ANNESİNİN VE KARDEŞİNİN KİTAPLARINI DİYANET'TE BASTIRMIŞ

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Huriye Martı’nın annesinin ve kardeşinin kitaplarının Başkanlığın yayınevinden bastırıldığı belirlendi.

Huriye Martı

TDV Yayınları tarafından 11, DİB Yayınları tarafından ise 12 olmak üzere toplam 23 kitabının basımını gerçekleştiren Huriye Martı'nın annesi ve kardeşinin kitaplarının da başkanlık aracılığıyla yayımlandığı dikkat çekti.

Huriye Martı’nın eşiyle birlikte kurasız hacca gitmesi ve Mekke’de lüks bir otelde konaklamasına rağmen, annesi Mediha Ürkmez'in iki, kardeşi Ahmed Ürkmez'in ise yine iki kitabının TDV Yayınları tarafından basıldığı belirtildi. Mediha Ürkmez’in “Sevgiyle Eğitim” ve “Bir Gence Anne Baba Olmak” başlıklı kitapları ile Ahmed Ürkmez’in “Ahlak Ekseninde Hadis” ve “Yarın Öğretmen Olduğunuzda” isimli eserleri TDV Yayınları tarafından yayımlandı.

Siyaset Haberleri