Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Onun derdi bizi niye gersin?

İstanbul'da cuma namazı çıkışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilişkin "O bizim derdimiz değil, onların derdi. Onların derdi niye bizi gersin ki" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu'nun bugün İzmir'de partililere "Benimle misiniz" çıkışı hakkında Erdoğan, "O bizim derdimiz değil, onların derdi. Onların derdi niye bizi gersin ki" dedi.

Esir takası

Esir takasında 200 ismin üzerinde durmuştuk. 200 ismin hepsi de bizde mevcut. Bunlardan biri de sayın Putin'in üzerinde durduğu bir isimdi. Bu ismi biz Rusya'ya gönderdik.

Yunanistan'daki girişimler

Onların iletişim başkanlığı var da bizim yok mu? Bizim iletişim başkanlığımız çok daha güçlü. Onlar bizi geriden vagonlarıyla takip ediyor.

Mir sistemi

Neleri ele alacağımızı açıklarsam doğru olmaz. Birazdan görüşeceğiz. Bu bir Mir Kart olayı değil, alternatifleri neler, ne gibi adımlar atabiliriz bunlar üzerinde çalışmaları yürüteceğiz.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları

O bizim derdimiz değil, onların derdi. Onların derdi niye bizi gersin ki. Biz işimize bakıyoruz. Cumhur İttifakı kararlı bir şekilde onlar da kararsız bir şekilde yollarına devam ediyor.

central park'taki görüşmeleri

Central Park'ta yanımıza gelen dostlar hepsi de hakikaten ummadığım, beklemediğim bir şekilde farklı yaklaşımlarla, sorularla bize karşı teveccühlerini gösterdiler. Dünyada ciddi manada sevenlerimiz var.

Siyaset Haberleri