Mikrofonu Fırlattı Vatandaşın Üzerine Yürüdü

Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Düzce Belediye Başkan Adayı olan şarkıcı Davut Güloğlu, seçim çalışmaları kapsamında bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Görüşme sırasında bir vatandaşla Güloğlu arasında tartışma yaşandı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu, 7 Mart 2024 tarihinde seçim çalışmaları kapsamında Çay Mahallesi'nde bir kahvehaneye gitti ve vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında Düzce'deki yerel gazeteciler tarafından tehdit edildiğini öne süren Güloğlu, şunları söyledi:

"Farkında değilsiniz. Düzce'de büyük baskı var. Siz bunu yaşamıyorsunuz. Evime 20 polis geldi. 'Yanlış oldu' deyip geri gittiler. Emniyet Müdürümüz ile görüştük. Özür dilediler. Resimler asıyoruz, söküyorlar. Gazeteciler bizi tehdit ediyor. 'Para vermezsen seni alaşağı etmezsek görürsün' diyorlar. Her gittiğim yerde söylüyorum. Tümü beni tehdit ediyor."

Güloğlu'nun bu sözlerinin ardından kahvehanede bulunan mahalle sakinlerinden biri, "Kim o gazeteciler açıkla da bilelim" dedi. Davut Güloğlu ise "Seni buraya tuttular da mı gönderdiler" dedi. Vatandaş da "Beni satın alacak para yok" diye cevap verdi.

Tartışmanın Tırmanması:

Güloğlu'nun elindeki mikrofonu masanın üzerine atmasıyla tartışma alevlendi. Taraflar arasında gerginlik yükseldi ve kahvehanedeki diğer müşteriler araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

Yaşanan tartışma Düzce'de ve sosyal medyada yankı uyandırdı. YRP'den resmi bir açıklama yapılmadı. Sosyal medyada ise olayla ilgili farklı yorumlar yapıldı. Bazı kullanıcılar Güloğlu'nu eleştirirken, bazı kullanıcılar ise yaşanan olayın abartıldığını savundu.

Siyaset Haberleri