CHP'li Bilgin: "Niksar'ın Fidanları Koyverin Gidenleri"

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu benim son seçimim" sözleriyle seçmeden oy istediğini belirterek seçmene "Niksarın fidanları koyverin gidenleri" sözleriyle seslendi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 31 Mart’ta düzenlenecek yerel seçimler ile ilgili olarak, "Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim; çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak" dedi.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, Erdoğan'ın bu sözlerini değerlendirdi. Bilgin, "Giderlerse gitsinler, Kocaeli için ayağı yere basan güçlü projelerimizle biz geliyoruz. Onlar gidiyor biz geliyoruz" dedi.

Seçim Kampanyasının en başından itibaren rakip parti adaylarını ince esprili ve mizahi bir üslupla eleştiren Bilgin, AKP’li mevcut Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Kocaeli’de başkanlığı süresince son derece başarısız bir belediyecilik sergilediğini söyledi.

‘’AKP’li belediyelerinin 20 yıldır yapamadıklarını bu seçimlerde Kocaeli’de yeniden seçilirlerse yapacaklarını söylüyorlar. Söyledikleri yeni bir şey, yeni bir proje yok. Bu açıklamaları komik buluyorum" diyen Bilgin yeniden aday gösterilen AKP’li mevcut belediye başkanına "Sana soruyorum Tahir Bey daha önce aklınız neredeydi, anladın sen onu’’ diye seslendi.

Siyaset Haberleri