CHP'den İsrailli bakana: Erdoğan'ı güçlendirmeye çalışıyorsunuz

Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve CHP Gençlik Kolları'nı X gönderisinde etiketleyen İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a yanıt geldi. CHP Gençlik Kolları, "Kes sesini katil....Erdoğan'ı güçlendirmeye çalıştığınızı biliyoruz" dedi.

Filistin'i işgal eden İsrail, katliamlarına devam ediyor. Çocuk veya kadın demeden insanları katleden, soykırımcı politika benimseyen İsrail'in Dışişleri Bakanı Israel Katz da Türkiye'nin iç politikasını karıştırma hedefi ile paylaşımlar yapıyor.

İlk olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu bir gönderisinde etiketleyip ağzının payını alan Katz, bu sefer gönderisine ABB Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Gençlik Kolları'nı da etiketledi.

"ERDOĞAN'I GÜÇLENDİRMEYE ÇALIŞTIĞINIZI BİLİYORUZ"

CHP Gençlik Kolları'ndan Katz'a tokat gibi yanıt geldi. CHP Gençlik Kolları X'teki gönderiyi alıntılayıp şunları ifade etti:

"Kes sesini katil!

Kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz? Bizi etiketleyerek müttefikiniz Erdoğan'ı güçlendirmeye çalıştığınızı biliyoruz.

Siz masum insanların katillerisiniz. O çirkin sözlerinizi bizden uzak tutun.

Özgür Filistin, yaşasın Filistin ????????"

CHP Sözcüsü Deniz Yücel de Katz'a şu yanıtı verdi:

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamını, Gazze'de hergün işlediğiniz savaş suçlarını perdelemek, katlettiğiniz masumların kanını temizlemek için kullanmaya çalışmayın @Israel_katz

Türkiye içerisinde toplumsal bir kırılma yaratmaya çalışmak yerine, önce çocukları, kadınları ve sivilleri katletmeyi bırakıp, kendi vatandaşlarınız nezdinde hükûmetinizin kaybettiği desteğin ve itibarın nedenlerini, hükûmetinizin dünyanın her yerinde neden protesto edildiğini düşünün ve Gazze’de yaptığınız katliama insanlık onuru adına derhal son verin.

X paylaşımlarında Erdoğan'la çatışıp, sahte gündemler yaratmak için partimizin belediye başkanlarını, gençlik kollarını, partimizin kurumsal kimliğini de sakın ha bir daha kullanmayın!!!

Siyaset Haberleri