Erdoğan İle Özgür Özel Görüşmesine Saatler Kala Bahçeli'den Yüzüklü Mesaj

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yüzüğündeki yazı dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, partisinin bugünkü TBMM grup toplantısında taktığı yüzük ve rozet dikkat çekti.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, ittifak ortağı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikili görüşmelerini değerlendirdi.

Bahçeli "Erdoğan herkesle görüşebilir" dedi.

Bahçeli'nin dikkat çeken rozetindeki yazı Göktürkçe, yüzüğündeki yazı ise Türkçe'ydi.

Bahçeli'nin üzerinde 'Allah Bana Yeter' yazan yüzük ile Göktürkçe ‘Allah bana yeter' yazılı rozet taktığı görüldü.

MESAJ BİZE DEĞİL

Halk Tv yayınında konuşan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Buket Güler'in yüzüklü mesajın ne anlama geldiğiyle ilgili sorusuna "Bu yüzüğün bir anlamı olabilir. Bir yumrukla mesaj vermek istiyor olabilirler. Ancak bunu yorumlamak bize düşmez. Çünkü bu mesajın muhatabı biz değiliz" yanıtını verdi.

SÖYLETEN SENSİN

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısı eşliğindeki videosu, Cumhur İttifakı'na ve "AKP'ye bir mesaj olarak algılanmıştı.

TBMM'deki 23 Nisan törenlerine ve resepsiyona sağlık sorunları gerekçesiyle katılmadığı belirtilen Bahçeli'nin yürürken çekilmiş videosu, MHP'nin sosyal medya hesabından Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısı eşliğinde 24 Nisan günü paylaşıldı. Videonun Cumhur İttifakı'na ve AKP'ye bir mesaj olduğu iddia edildi.

Daha sonra bir açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcı Semih Yalçın, mesajın İYİ Parti'ye ve Akşener'e olduğunu söylemişti.

Siyaset Haberleri