Bahçeli: "Günü geldiğinde bu 154 kişi için harekete geçilecek"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sürpriz basın toplantısında konuştu. CHP Genel Başkanı Özel'i hedef alan Bahçeli, "CHP başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır." dedi. MHP'nin şikayet ettiği 154 isimle ilgili "Dosya elimizdedir, bu dosya eyleme geçecektir" diye ekledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında konuştu. Bahçeli'nin konuşmalarından öne çıkanlar şöyle oldu:

"Toplantımızın başında hepinizi hürmetle selamlıyorum. Yeni yüzyıl Türkiye için emsalsiz fırsatlarla doludur. Milletimizin hassasiyetleri üzerinde oynayanlar tehlikeli provokasyonları sahneye sürmekte. Muhalefetin umut bağladığı, bölücülerin kukla olarak hizmet ettiği Biden'ın yarıştan çekilmesi etkileri olacak gelişmedir.

Cumhurbaşkanımızın devirme planı yapanlar tasfiye olmakta. Kurulmak istenen terör devletinin bağlantı noktaları berhava edilmiştir. Hiçbir terör örgütü nefes alamayacaktır.

ÖZGÜR ÖZEL'E YÜKLENDİ

CHP genel Başkanı Özel'in açıklaması yakından tanık olduğumuz açıklamalardır. CHP'nin DEM Parti ile ilgili açıklamaları milli beraberliğimiz bozan açıklamalardır.

Özgür Özel'in “Kürtler 'ben eşit hissetmiyorum” diyorsa onlar hissedene kadar hep birlikte mücadele edeceğiz.” sözleri bölücü bir ağızdır. Karamsar tablolar çizenler, gerçek manada Türk milletinin gücünü kavramaktan aciz düşenlerdir.

"EKONOMİK KRİZ İDDİASI SAÇMADIR"

CHP başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır. Dezenflasyon süreci her geçen gün etkisini göstermektedir. Kredi derecelendirme şirketleri ekonomi ivmesini teyit etmesi sevindirici gelişmedir."

SOKAK HAYVANLARI YASASI

"Türk milleti hayvanları sever. Köpekleri dost kabul eder. O sebepten köpeklere karşı uygulanacak yanlışın karşısında olur. MHP de üzerine düşeni yapacaktır, kimse merak etmesin."

"154 KİŞİYLE HESAPLŞACAĞIZ"

Bazı çevreler MHP'ye suçlamada bulundu. Bu dosyalar elimizdedir. Bu dosya da eyleme geçecektir. Bu eylem hukuki olacaktır. Biz hukuk zemininde hesaplaşacağız."

Siyaset Haberleri