Erdoğan'la Görüşmesine Bahçeli Mi Engel Oldu?

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş CHP'yi ziyaret etti. Flaş açıklamalarda bulunan Ayşe Ateş, Bahçeli iddiasını dile getirdi. Ayşe Ateş, CHP'ye teşekkür etti, "Dost bildikleri düşman, düşman bildikleri dost oldu" diye konuştu.

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Ankara'da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'ne gitti.

Ateş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü.

Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Ayşe Ateş, flaş bir iddiada bulundu.

Öldürülen Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş flaş açıklamalarda bulundu. Ayşe Ateş, Erdoğan ile görüşmesine Bahçeli'nin engel olduğunu söyledi.

Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine ilişkin şu iddiada bulundu:

"En son 10 gün önce Hasan Doğan beni aradı ve Erodğan'ın geçen hafta için beni kabul edeceğini bildirdi.

Hemen akabinde Bahçeli'nin grup toplantısı oldu ve suçluların önüne bir set çekerek bizi iftira atmakla itham etti.

Bence görüşmeden haberi oldu ve Erodğan'a bizimle görüşmemesi yönünde bir çağrıda bulundu ve o sebeple de çağrılmadık, görüşme gerçekleşmedi.

Özgür Bey'i mahkemeye davet ettim ve teşekkür ettim. Bundan sonra da desteğini rica ettim. Kızlarım tanışmak istiyordu, kızlarımla tanıştılar."

CHP'YE TEŞEKKÜR

CHP'ye teşekkür eden Ayşe Ateş "Eşimin hayattayken Özgür Özel ve CHP hakkında ağır söylemleri oldu. Bunu bilmelerine rağmen bize sahip çıktılar. Dost bildikleri düşman, düşman bildikleri dost oldu" diye konuştu.

NİHAL OLÇOK'TAN DESTEK

15 Temmuz'da öldürülen AKP'nin reklam danışmanı Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok, X'ten yaptığı paylaşımda Ayşe Ateş'e destek verdi.

Olçok'un paylaşımı şöyle:

Bu işler böyle maalesef sevgili @ayseatesaa hanım.Biri gel der,biri gelme der, biri az öteye kay der.Sonra bi bakmışsın ki herkes kendi hayatında. Sende usul usul ağlarsın kimseye göstermeden. Ben başaramadım. Umarım sen BAŞARIRSIN !!!

Siyaset Haberleri