AKP'nin Doktor Milletvekili Sağlıkçılara Hakaret Yağdırdı

Hergün yeni bir 'olmaz bu kadar' dedirten haberle karşılaşan Türkiye'de bunlara bir yenisi daha eklendi. İddiaya göre göz doktoru olan AKP Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, hastanede ameliyat sonrası ölen yakını için doktor ve çalışanlara hakaretler yağdırdı.

AKP Antalya Milletvekili ve göz doktoru Tuba Vural Çokal'ın akrabası Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, özel bir hastanede geçirdiği bypass ameliyatı sonrasında vefat etti. İddialara göre, Erol'un ölümüyle ilgili olarak Çokal ve yanındakilerin hastanede doktor ve çalışanlara yönelik hakaretlerde bulunduğu iddiaları ortaya atıldı.

Ameliyat sonrası yoğun bakım servisine alınan Erol, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bu durumun ardından Çokal ve Erol'un yakınlarının hastaneye akın ettiği ve iddialara göre Çokal'ın hem meslektaşı olan doktorlara hem de diğer sağlık çalışanlarına yönelik ağır itham ve tehditlerde bulunduğu belirtildi. Çokal'ın, Erol'un ölümünden doktorları ve sağlık çalışanlarını sorumlu tutarak suçlamalarda bulunduğu ifade edildi.

Olayın tanıkları arasında hastalar ve hasta yakınlarının bulunduğu belirtilirken, Erol'un ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmasının istenmesinin hastanedeki gerginliği daha da artırdığı kaydedildi. Erol'un otopsisinin Adli Tıp Kurumu'nda gerçekleştirildiği belirtildi.

Siyaset Haberleri