AKP Bayram Sabahı İçin Önce CHP Dedi

Kurban Bayramı'nda partiler arası ziyaret protokolü belirlendi. Buna göre AKP ilk önce CHP ile bayramlaşacak. Bayramlaşma 17 Haziran günü gerçekleşecek.

Her bayram olduğu gibi klasikleşen partiler arası bayramlaşma etkinliğinde Akp önce Chp'yi ziyaret etme kararı aldı. Partilerin Kurban Bayramı'nın ikinci (17 Haziran Pazartesi) günü gerçekleştirecekleri bayram ziyaretlerinde Akp-Chp bayramlaşması öne çıkan başlıklardan bir tanesi oldu.

AKP'nin bayram için belirlenen kabul heyetinde şu isimler yer aldı. Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur başkanlığında MKYK Üyesi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Reşide Yüksel, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Ayten Aydın, Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Taha Kara.

Buna göre Akp'nin birinci ve ikinci ziyaret heyetindeki isimler şöyle; MKYK Üyesi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hasan Sert, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Sena Aktürk ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Derya Çıraklı birinci ziyaret ekibinde yer alıyorken, ikinci ziyaret heyetinde ise Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Derya Öztekin ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Salih Aydın yer alıyor.

VATAN PARTİSİ DE LİSTEDE

AKP heyeti 17 Haziran Pazartesi günü saat 09.30'da CHP heyeti ile bayramlaşacak. Ardından sırasıyla HÜDA PAR, BBP ve İYİ Parti ziyaret edilecek partiler arasında yer aldı. AKP'nin bayramlaşma için belirlediği ikinci heyetteki isimler de 09.50'de önce MHP'ye, Yeniden Refah Partisi'ne, DSP'ye, son olarak da Vatan Partisine ziyaret gerçekleştirecek.

CHP TÜM PARTİLERE GİDECEK

CHP'nin kabul heyeti ile ziyaret heyetindeki isimler de belli oldu. Buna partinin göre kabul heyetinde Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Kadın Kolları MYK Üyesi Çiğdem Gegeoğlu, Gençlik Kolları Genel Saymanı Yusuf Baştuğ yer alacak. Partinin ziyaret heyeti de şu isimlerden oluşuyor: Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Kadın Kolları MYK Üyesi Azize Çeroğlu ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Eda Albayrak.

Parti heyetinin bayramlaşacağı partiler ise şöyle; AK Parti, MHP, DEM Parti, İYİ Parti, DSP, BBP, Vatan Partisi, Demokrat Parti, Zafer Partisi, Memleket Partisi, DEVA Partisi ve diğer partiler.

MHP'NİN BAYRAMLAŞACAĞI PARTİLER

MHP'nin bayramlaşma protokolündeki kabul heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya başkanlığında MYK üyeleri Esma Özdaşlı ve Fatih Çetinkaya yer alıyorken, ziyaret heyetinde de Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MYK üyeleri Özgür Bayraktar ile Emine Güven Öztürk olacak.

MHP'nin bayramlaşacağı partiler de şöyle: AKP, CHP, DSP ve Yeniden Refah Partisi.

İYİ PARTİ'NİN BAYRAMLAŞACAĞI PARTİLER

İYİ Parti heyeti, AKP, CHP, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Milli Yol Partisi, BBP, Zafer Partisi, Gelecek Partisi, Anavatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, BTP, Memleket Partisi ve DEVA Partisi ile bayramlaşacak.

SAADET PARTİSİNİN BAYRAMLAŞMA HEYETİ

Saadet Partisinin bayramlaşma için kabul ve ziyaret heyetindeki isimler de belli oldu. Buna göre kabul heyetinde Genel Başkan yardımcıları Fatih Aydın, Alev Sezen, Kadın Gençlik Kolları Başkanı Merve Tekin Çolak ile STK ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Nurican Kutoğlu yer alacak. Partinin birinci ziyaret heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, GİK Üyesi İbrahim Önal, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hüseyin Gazi Çolak yer alıyor. İkinci ziyaret heyetinde de Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, GİK Üyesi Hamdi Sürücü ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ahmet Furkan Kılıçoğlu yer alacak. Saadet Partisi'nin bayramlaşacağı partiler: CHP, İYİ Parti, BBP, DEM Parti.

BBP'NİN BAYRAMLAŞACAĞI PARTİLER

BBP'nin kabul heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, MKYK Üyesi Muhammed Sadık Yılmaz, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Emel Aydoğan yer alıyorken, ziyaret heyetinde Genel Başkan yardımcıları Mehmet Zahid Ayan, Ahmet Emin Serin ve MKYK Üyesi Dilek Keskin'in yer alacağı bildirildi. BBP'nin bayramlaşacağı partiler ise şöyle; AK Parti, CHP, Saadet Partisi, Memleket Partisi, DSP, İYİ Parti, DEVA Partisi ve Yeniden Refah Partisi.

Siyaset Haberleri