Son Paylaşımlarını Yapmışlar: Feci Kaza Genç Çifti Ayırdı!

Eskişehir'den eşi Nazlı Turşan (20) ile kamp tatili için motosikletle yolculuk yapan Enes Turşan (28), bariyere çarparak hayatını kaybetti. Motosiklet fotoğrafıyla 'ufak bir kamp' yazısı paylaşımından 2 saat sonra meydana gelen kazada Nazlı Turşan da yaralandı.

Eskişehir'de Enes Turşan kullandığı motosikletin hakimiyetini kaybetti. Bariyere çarparak devrilen motosiklette sürücü ile beraberindeki eşi Nazlı Turşan yaralandı.

İhbarla olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri geldi. Sürücü ile eşi, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Enes Turşan, hastanede hayatını kaybetti. Nazlı Turşan'ın durumunun iyi olduğu, tedavisine devam edildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

'UFAK BİR KAMP' PAYLAŞIMI

Bayram tatilinde kamp yapmak için oturduğu Eskişehir'den eşi ile motosiklet yolculuğu yapan Enes Turşan'ın, kazadan 2 saat önce sosyal medya hesabından paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Turşan'ın, dinlenme tesisinde motosikletinin fotoğrafıyla 'Ufak bir kamp' yazısı paylaştığı görüldü.

Sıcak Haber Haberleri