Otomobille Traktör Bayisine Dalan Sürücü 'Mola Vermedim Uykum Vardı'

Aksaray'da bayram tatilinden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, yol kenarındaki traktör bayisine girdi. Sürücü Bülent Bostancı, “Kayseri’den İzmir’e giderken uykum geldi, benzinliğe girip mola vermeyi düşündüm. Ancak girmeyince böyle bir kaza yaşadık.” şeklinde konuştu.

Kaza, saat 10.30 sıralarında Aksaray- Konya kara yolu Tacın Mahallesi Kavşağı’nda meydana geldi. Bayram tatili sonrası Kayseri'den İzmir’e gitmek için yola çıkan Bülent Bostancı yönetimindeki 35 DMR 87 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu yol kenarındaki traktör bayisine girdi. Otomobil, traktör ve yedek parçalara çarparak durdu. Sürücü Bülent Bostancı ile eşi Eda Bostancı (35), çocukları 2 aylık Demirhan Bostancı ve kayınvalidesi Rukiye Demir (55) şok geçirdi.

Sağlık ekipleri aileye olay yerinde müdahalede bulundu. Sürücü, “Kayseri’den İzmir’e gidiyorduk. Biraz uykum vardı. Allah beterinden korusun, traktör bayisine zarar verdik. Benzinliğe girip mola vereyim, dedim. Girmeyince de böyle bir kaza yaptık.” diye konuştu.

Sıcak Haber Haberleri