Kocaeli'de Veli Dehşeti, Öğretmeni Darbetti

Kocaeli'de bir ilkokulda ücretli öğretmenlik yapan Meltem Solak, veli E.Ö. tarafından okulun bahçesinde darbedildi. Öğretmenin şikayeti üzerine polis, E.Ö.’yü gözaltına aldı.

Meltem Solak, Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesi'ndeki 100'üncü Yıl Atatürk İlkokulu'nda ücretli öğretmenlik yapıyordu. İddiaya göre, dün saat 19.00 sıralarında, okulun bahçesinde bir kadın veli tarafından sözlü saldırıya uğradı. Ardından darbedildi. Kavgayı ayıran öğretmenlerin ihbarıyla okula polis ekipleri sevk edildi. Körfez Devlet Hastanesi'ne götürülen Solak, buradan darp raporu alıp emniyete giderek veli hakkında şikayetçi oldu. Polis, Ö.E. isimli şüpheliyi gözaltına aldı.

'TIRNAKLARINI GEÇİRDİ VE TEKME ATTI'

Öğretmen Meltem Solak, ifadesinde, 3'üncü sınıfta öğretmenlik yaptığını belirtip, "Okulun bahçesindeyken öğrencimin annesi, 'Sen benim çocuğuma vuramazsın.' şeklinde bağırarak üzerime yürüdü. Ben de öğrencinin okuldayken arkadaşının boğazını sıktığını, bu yüzden sadece uyardığımı ve elimdeki defterle sırtına yavaş bir şekilde dokunduğumu, kesinlikle vurmadığımı söyledim. Ancak veli bana inanmadı ve 'Sen benim çocuğuma nasıl vurursun', 'Sen kimsin de benim çocuğuma dokunursun?' şeklinde yüksek sesle bağırarak iki eliyle göğsümden itti. Ben de kendimden uzaklaştırmak için onu ittirdim. Akabinde benim kollarıma tırnaklarını geçirdi ve tekme attı." dediği öğrenildi. Solak, veliyle daha öncesinde bu şekilde bir olay yaşamadığını söyledi. Soruşturma sürüyor.

Sıcak Haber Haberleri