Engelli Kıza İstismarda Bulunan Patron Gözaltına Alındı

İstanbul Esenler’de bir giyim mağazasında çalışan zihinsel engelli çocuk, patronu tarafından cinsel istismara maruz kaldı. Çocuğun, durumu ailesine anlatması üzerine çalışma başlatan polis, istismarcı patronu gözaltına aldı.

Esenler Yavuz Selim Mahallesi’nde zihinsel engelli küçük çocuk Y.A., patronunun cinsel istismarına maruz kaldı. 40 gün önce giyim mağazası olan işyerinde patronu tarafından istismara maruz kalan Y.A, durumu dün ailesine anlattı. Esenler Çocuk Büro Amirliği'ne yapılan şikayetin ardından çalışma başlatan polis, yüzde 40 engelli çocuğa istismarda bulunan patronu A.K'yi gözaltına aldı.

ÇOCUĞUN TEYZESİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Çocuğun teyzesi, istismar şüphelisi A.K.’nin yeğenine cinsel istismarda bulunduktan sonra tehdit ve taleplerde bulunduğunu belirtti. Çocuğu istismar eden şüpheli A.K. hemen sonra namaz kılıp Y.A.’ya “Kalk! Ben günahlarımdan arındım. Sıra sende, sen de günahlarından arınacaksın!” demiş. Çocuğun durumu ailesine bildirmemesi için “Anneni ve babanı öldürürüm. Bize hiçbir şey olmaz arkam sağlam. Karımı boşayıp seni kendime kadın yapacağım.” diyerek tehdit etmiş.

Esenler Asayiş Büro Amirliği ekipleri Y.A'nın ailesinin şikayeti üzerine A.K'yi gözaltına aldı. Sorgusunun ardından istismarcı A.K., Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Sıcak Haber Haberleri