Takıntı Yaptığı Eski Sevgilisini Sokak Ortasında Öldürdü!

Beyoğlu'nda sokak ortasında bir kadın katledildi. Hasköy'de sokak ortasında önünü kestiği eski sevgilisi Başak Tekin'i yerde sürükleyerek sokak arasına çeken Özgür Kemal Akdemir silahla kadını öldürdü. Saldırgan daha sonra aynı silahla kendi kafasına sıktı. Takıntılı sevgilinin dün akşam genç kadının nişanlandığını duyunca Erzincan'dan İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Beyoğlu’nda, Özgür Kemal Akdemir (31), işe giden eski sevgilisi Başak Tekin’i (30) yol kenarına çekti. Özgür Kemal Akdemir, silahını çıkararak Başak Tekin’i başından vurdu. Akdemir daha sonra aynı silahla kendi kafasına sıktı.

Başak Tekin

MADDE BAĞIMLISIYMIŞ

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Başak Tekin olay yerinde hayatını kaybederken Özgür Kemal Akdemir ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Öte yandan Özgür Kemal Akdemir’in “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan 10 adet kaydı olduğu ortaya çıktı. Haberi alan kadının yakınları olay yerine koştu. Başak Tekin’in yakınları vatandaşlar tarafından sakinleştirildi.

5 SENE ÖNCE AYRILMIŞLAR

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Akdemir ile Tekin’in 2009 yılında tanışıp sevgili oldukları, yaklaşık 10 sene beraber oldukları, ancak Tekin’in Akdemir’den uyuşturucu madde kullandığı için ayrıldığı öğrenildi. Ancak Akdemir genç kadının peşini bir türlü bırakmadı. 5 yıl boyunca takıntı olarak rahatsız etmeye devam etti.

TAKINTILI ZANLI, GENÇ KADININ NİŞANLANDIĞINI ÖĞRENİNCE ERZİNCAN'DAN GELDİ

Bu süreçte Başak Tekin’in nişanlandığını duyan Akdemir’in, dün akşam Erzincan’dan otobüse binip sabah İstanbul’a geldiği öğrenildi. Başak Tekin'in cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Sıcak Haber Haberleri