Ayşe Ateş'ten İki Lidere Davet

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş Kılıçdaroğlu ve Dervişoğlu'nu 1 Temmuz'daki duruşmaya davet etti.

Kılıçdaroğlu ve Dervişoğlu'na 1 Temmuz'daki davaya Ayşe Ateş'ten davet geldi.

Geçtiğimiz günlerde eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Devişoğlu'nu ziyaret etmişti. Ateş, her iki lidere de verdikleri mücadeleden ötürü teşekkür etti, 1 Temmuz'da görülecek duruşmaya davet etti.

Ayşe Ateş Dervişoğlu'nu ziyaretinin ardından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

"İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu kızlarım Banuçiçek ve Bengisu ile birlikte makamında ziyaret ettik. Kızlarım Müsavat Dedelerine karnelerini takdim ettiler. Sayın Dervişoğlu ile 1 Temmuz günü yapılacak olan ilk duruşma öncesinde istişarede bulunduk. Kurmayları ile birlikte Sincan’da olacağını ve adalet yürüyüşümüzde bizi son güne dek yalnız bırakmayacağını yineledi. Gösterdiği yakınlık, ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum."

Ayşe Ateş, Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nu ziyaretinin ardından da şöyle bir paylaşımda bulundu:

"Bugün kızlarım Bengisu ve Banuçiçek'le birlikte CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Hanımefendi'nin hanelerine konuk olduk. Gayet samimi bir ortamda geçen görüşmede Sayın Kılıçdaroğlu'na geride kalan 18 ay boyunca verdiği koşulsuz destekten dolayı teşekkürlerimi iletip 1 Temmuz günü Sincan'da yapılacak olan ilk duruşmamıza davet ettim. Sayın Kılıçdaroğlu, bizi yalnız bırakmayacağını ve karanlık bir el tarafından sürekli müdahaleye maruz bırakılan bu siyasi cinayet dosyası çözülene kadar da bizimle olacağını ifade etti. Nezaket, tevazu ve kibarlığın vücut bulmuş hâli olan Kılıçdaroğlu ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Var olsunlar."

Sıcak Haber Haberleri