8 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi, Silaha Merakım Var Dedi!

Adana'nın Seyhan ilçesinde gerçekleştirilen polis operasyonunda Selahattin K.'nin evinde çekyatın altında bulunan kovada gizlenmiş 8 ruhsatsız tabanca ortaya çıkarıldı. Şüpheli, silahları satın aldığını iddia etse de mahkeme tarafından tutuklandı.

Adana'da polis operasyonunda 47 yaşındaki Selahattin K.'nin evinde çekyatın altında bir kovaya gizlenmiş 1'i kurusıkı, 8 ruhsatsız tabanca bulundu.

Selahattin K., ifadesinde, "Silahlara ilgim hep vardı. Bulunan tabancaları da bir süre önce tanımadığım birinden satın aldım" diyerek tutuklandı.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Ova Mahallesi’ndeki bir evde çok sayıda ruhsatsız silah olduğu bilgisi üzerine operasyon düzenledi.

Selahattin K.'nin evine baskın düzenleyen ekipler, salondaki çekyatın altındaki kovaya gizlenmiş 7 ruhsatsız tabanca ile 1 kurusıkı tabanca ele geçirdi. Ayrıca evde 9 şarjör, 50 mermi ile silah yapımında kullanılan 96 malzeme bulundu.

Gözaltına alınan Selahattin K.'nin ‘mala zarar verme’, ‘güveni kötüye kullanma’ suçlarından kaydı olduğu belirtildi. Şüpheli, ifadesinde, “Silaha ilgim hep vardı. Bulunan tabancaları da bir süre önce tanımadığım birinden satın aldım” dedi.

Selahattin K., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Sıcak Haber Haberleri