Yusuf Güney'den yeni 'kehanetler'

Dünya Sağlık Örgütü'nün maymun çiçeği hastalığına karşı acil durum ilan etmesinin ardından şarkıcı Yusuf Güney'in katıldığı bir yayında söyledikleri "Hastalığı bildi" yorumlarına neden oldu. Sosyal medyada gündem olan Güney, hızını alamayıp yeni 'kehanetler'de bulundu.

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, müzik kariyerinin yanı sıra açıklamalarıyla da sık sık gündeme geliyor. Son olarak, Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) Afrika'da maymun çiçeği virüsü nedeniyle ikinci kez küresel halk sağlığı acil durumu ilan etmesinin ardından, Yusuf Güney'in daha önce bir programda söylediği "Ağustos ayında çok ciddi bir pandemi geliyor" ifadeleri sosyal medyada yeniden gündem oldu. Güney, bu kez yeni 'kehanetlerle' dikkat çekti.

Afrika'da M çiçeği (mpox) virüsünün hızla yayılması ve kıta genelinde acil durum ilan edilmesiyle birlikte, Yusuf Güney'in eski açıklamaları tekrar gündeme geldi. Şarkıcı, "Her şeye hazırlıklı olun" diyerek gelecekte yaşanacak olaylara dair uyarılarda bulundu.

Güney, "Öyle varlıklar gösterecekler ki aklınızı yitireceksiniz. İnanılmaz varlıklar türeyecek," şeklinde açıklamalarda bulunarak, insanların her şeye alışmaları gerektiğini vurguladı. "Artık her şeye alışın, her şeye hazırlıklı olun lütfen. Korku frekansından uzak durun. Öyle yerler var ki, bu kapılardan acayip varlıklar geçirmeye çalışıyorlar. Şeytanı bedenleştirmeye çalışıyorlar. İşler karıştığında kime güveneceğinizi şaşıracaksınız" dedi.

Yusuf Güney, bu durumun Covid-19'dan farklı olduğunu belirtti. "Covid-19'da en azından ateş ve nefes darlığı gibi fiziksel belirtiler yaşanıyordu, ama bu virüs fiziksel olarak da insanı deforme edebilir ve mutsuzluğa yol açabilir. Bu yüzden dikkatli olun" ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri