Yiğit Kirazcı'dan Heyecan Verici Dönüş! Kızılcık Şerbeti'nden Sonraki Projesi Belli Oldu

Geçen sezonun en çok izlenen dizilerinden Kızılcık Şerbeti’yle seyirci karşısına çıkan Yiğit Kirazcı sezon sonunda ekibe veda etmişti.

Ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı, yeni sezonda ekranlara bomba gibi düşecek! Hilal Saral'ın yönetmen koltuğunda oturacağı, Aybike Ertürk'ün kaleme aldığı "Hayat Hırsızı" adlı dizide oynayacak Kirazcı, yaz sezonunda CNBC-e'de sunduğu "Letterbox Türkiye" yarışmasının ardından "Mehmet Ali" karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Dizide, Gonca Vuslateri'nin canlandırdığı Nur'un yasak aşkına tutkulu bir şekilde hayat verecek

DRAMATİK ÖYKÜSÜYLE İZLEYİCİNİN DİKKATİNİ ÇEKECEK

Hikaye, Leyla karakteri etrafında şekillenecek. Çocukluğu üvey annesi Nur tarafından kabusa dönen Leyla, yıllar sonra intikam alma planıyla Nur'un evine başka bir kimlikle sızacak. Başrollerde ise Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Halil İbrahim Ceyhan, Cengiz Bozkurt ve Zeyno Eracar gibi isimler yer alacak.

Bu yeni dizi, Ay Yapım imzası taşıyor ve NOW platformunda izleyicilerle buluşacak. Heyecanla beklenen "Hayat Hırsızı", dramatik olay örgüsü ve güçlü karakterleriyle dikkat çekiyor. Yiğit Kirazcı'nın performansı ve dizi kadrosunun enerjisiyle seyircileri ekranlara kilitlemesi bekleniyor.

Magazin Haberleri