Yedi Numara'nın flörtöz Ayten'in son hali!Yedi Numara'nın flörtöz Ayten'i şuan ne yapıyor?Yedi Numara'nın Ayten'ini şuan nerede?

Yedi Numara'da hayat verdiği Ayten karakteri ile hafızalarımıza kazınan Ayça Mutlugil son hali ile adeta yıllara meydan okuyor. Yedi Numara'nın flörtöz Ayten'in son hali! Yedi Numara'nın flörtöz Ayten'i şuan ne yapıyor? Yedi Numara'nın Ayten'ini şuan nerede?

Bir zamanların çok sevilen dizisi Yedi Numara'da unutulmaz karakterler biri olan Ayten'e hayat veren Ayça Mutlugil'in son hali ağızları açık bıraktı. Yedi Numara'nın flörtöz Ayten'in son hali! Yedi Numara'nın flörtöz Ayten'i şuan ne yapıyor? Yedi Numara'nın Ayten'ini şuan nerede?,

Üniversite okumak için farklı şehirden İstanbul'a gelen 7 öğrencinin hayatını anlatan dizide; öğrencilerin arasındaki farklara değiniliyor ve öğrencilerin başından geçen olaylar sıcak bir hikaye ile anlatılıyordu.

Dizinin çapkın karakteri Ayten hareketli aşk hayatı, Recep ile kavgaları ile büyük beğeni topluyor ve seyirciyi güldürüyordu.

Ünlü oyuncu, babasının mesleği sebebiyle çocukluğunda birçok şehir gezdi. Marmara Üniversitesi Çevre Mühendisliği 1991-1996/ İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 1996-2000 mezunudur.

Yedi Numara dizisinin Ayten rolüyle tanındı. Aynı zamanda dizinin senaryosu takımında yer aldı. Taner Ertürkler ile evli ve Tan adında bir çocuk annesidir.

Magazin Haberleri