Yasemin Kay Allen bordo bikinisiyle göz kamaştırdı

Geçtiğimiz günlerde eski FBI ajanı Erdal Kaya ile ilişkisini noktalayan oyuncu Yasemin Kay Allen, Bodrum'da tatilin keyfini çıkarıyor. Sık sık sosyal medya hesabından tatil karelerini sevenlerinin beğenisine sunan güzel oyuncu bu sefer de bordo bikinisiyle sörf yaptığı anları paylaştı. O anlar sosyal medyanın gündemine düştü.

'Bahar' dizisiyle ekranlara dönen ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, özel hayatıyla da magazin gündeminin dikkat çekici isimlerinden biri.

Geçtiğimiz aylarda eski FBI ajanıyla ilişki yaşadığını duyuran oyuncu Şimdilerde Bodrum'da tek başına tatil yapan Yasemin Kay Allen sezonun yorgunluğunu atıyor.Sosyal medya hesabından da tatil paylaşımlarında bulunan Allen, kusursuz fiziğiyle de takipçilerinden tam not alıyor.

FİT HALİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Posta'nın haberine göre; geçtiğimiz günlerde otel odasından yaptığı paylaşımla gözleri üzerine çeken Allen şimdi ise denizde adeta şov yaptı. 35 yaşındaki güzelin elektrikli sörf tahtasıyla eğlendiği anlar objektiflere yansıdı. Hünerlerini sergileyen Allen, fit hali ve güzelliği ile dikkat çekti.

Magazin Haberleri