'Yabancı Damat' evleniyor: Düğün tarihini açıkladı

Yabancı Damat dizisinde "Niko" karakteri ile hafızalara kazınan Özgür Çevik evleniyor. Oyuncu Tolga Sarıtaş'ın düğününe sevgilisiyle katılan Çevik'in düğün tarihi belli oldu.

Özgür Çevik'in kariyeri, başta "Yabancı Damat" ve "Kiraz Mevsimi" olmak üzere birçok başarılı dizi ve projede yer almasıyla dikkat çekiyor. Oyunculuk yeteneği ve karizmasıyla izleyicilerin beğenisini kazanan Çevik, her yeni rolünde performansıyla öne çıkmayı başarıyor.

Özellikle "Alparslan: Büyük Selçuklu" ve "Kül Masalı" gibi tarihi ve dramatik yapımlarda gösterdiği başarılı performanslarla adından söz ettiren Özgür Çevik, sinema ve dizi dünyasında kendine sağlam bir yer edindi.

Son zamanlarda Türkiye'nin sevilen oyuncularından Özgür Çevik, bir kez daha gündeme geldi.

Ünlü oyuncu, Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un düğün törenine katılarak mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı. Törende, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisiyle birlikte görüntülenen Çevik, hayranlarını sevindirdi ve merakla beklenen yeni projeler hakkında da konuştu.

DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU

"Sizin için de bir tecrübe olacak mı burası?" sorusuna yanıt veren Özgür Çevik, "Olacak, bizimki de eylülde... Kendimizi bir onların yerine koyuyoruz. Bizim düğün İstanbul'da olacak" dedi.

Magazin Haberleri