Wilma Elles ismini değiştirdi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Caroline karakteriyle hayatımıza giren Wilma Elles, Türk vatandaşı oldu ismini değiştirdi. Elles, yeni ismini duyurdu.

Bir döneme damgasını vuran ve yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran dizi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de en dikkat çeken karakterlerden birisi de Caroline olmuştu... Yeşilçam filmlerinin 'kötü kadın' karakterlerinden adeta esinlenerek yaratılan Caroline rolüne hayat veren Wilma Elles, o günden bu yana gündemdekini yerini koruyor.

Caroline karakterinin hakkını başarıyla veren Wilma Elles, canlandırdığı rolü nedeniyle nefretleri ve tepkileri üzerine çekmişti. Ancak gerçek hayattaki sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Wilma Elles, Türk halkının gönlünde taht kurdu.

Mehmet Şah Çelik ile evlenen ve üç çocuğu bulunan Wilma Elles, 16. Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri'de sunucu olarak yer aldı. Milliyet'te yer alan habere göre Wilma Elles, törende Türk vatandaşı olduğunu duyurdu. Adını değiştiren Elles, yeni isminin Mücella olduğunu açıkladı.

Elles, şu ifadeleri kullandı:

"İsmim Mücella oldu. Aslında söylemeyi hiç düşünmüyordum, kimsenin haberi olmayacaktı; size özel oldu. Dikkatinizi çeken bir şey var mı? Hepimizin isimlerinin baş harfi M ile başlıyor. İnanılmaz bir tesadüf değil mi? Ailemi çok seviyorum. Bu akşam beni yalnız bırakmak istemediler, iyi ki geldiler."

Magazin Haberleri