Wanda Nara'nın cesur tatil anları: Yeşil bikinisiyle sosyal medyayı salladı"

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın magazin gündemi hareketli. Son dönemde Mauro Icardi'nin, eşi Wanda Nara'nın kredi kartlarını iptal ettirmesi dikkat çekerken, Nara'nın tatil paylaşımları da büyük ilgi gördü. Yeşil bikinisiyle pozlar veren Nara, kusursuz fiziği ve güzelliğiyle sosyal medyada adeta fırtına estirdi.

Galatasaray'ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı yine Nara'nın takipçilerine yaptığı açıklamayla ortaya çıkmıştı.

"ERKEKLER BUNU ZORLAYICI BİR ÖNLEM OLARAK ALIYOR"

Boşanmanın ardından, Arjantinli gazeteci Majo Martino'nun haberine göre, Mauro Icardi, Wanda Nara'nın kredi kartlarını bloke ettirdi. Bu iddialara ilişkin açıklama yapan Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld, "Burada yalan yok, tam tersi. Bunlar gerçekler, tabii ki dünya döndükçe gerçek olan gerçekler. Bu bilginin nereden duyulduğunu bilmiyorum. Erkekler bunu genellikle zorlayıcı bir önlem olarak kullanıyor" şeklinde konuştu.

WANDA NARA, ICARDİ'YE ADETA NİSPET YAPIYOR

Yaşanan bu olayların ardından Wanda Nara, tatiline hız kesmeden devam ediyor. Sosyal medya üzerinden sık sık tatil pozları paylaşan Nara, son olarak Instagram'da yeşil bikinisiyle verdiği pozlarla dikkat çekti. Kusursuz fiziği ve etkileyici güzelliğiyle büyüleyen Nara'nın cesur paylaşımları, takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin Haberleri