Ünlülerin gündeminde de Narin Güran var: Nasıl kıydınız!

Diyarbakır'da Kur'an kursundan çıktıktan sonra kaybolan ve günlerdir aranan Narin'in amcası tutuklandı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medyadan tepkisini dile getirerek "Allah belanı versin. Nasıl kıydın lan" ifadelerini kullandı. Gülben Ergen ise "Neden kıydınız bu kıza? Neden bu sessizlik?" şeklinde sitem etti.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta Kur'an kursundan çıktıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın amcası S.G., aracında bulunan DNA örnekleri nedeniyle tutuklandı. Narin'in kaybolduğu günden itibaren süren arama çalışmaları, amcanın tutuklanmasıyla yeni bir aşamaya geçti.

'DÜNYAYA NEŞE SAÇAN BİR ÇOCUĞA NASIL KIYDI'

Narin'in amcası, "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklandı. Bu gelişme sonrası, ünlü isimlerden sert tepkiler geldi. Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya üzerinden amcaya yönelik ağır ifadelerle tepki gösterdi. Akalın, "Allah belanı versin, saklayanın da versin! Nasıl kıydın lan? Ne diye öldürdün dünyaya neşe saçan, gülen çocuğu!" şeklinde paylaşımda bulundu.

Diğer bir ünlü isim olan Gülben Ergen de olayla ilgili sosyal medyada öfkesini dile getirdi. Ergen, "Narin kaybolmadı amcası tarafından mı öldürüldü? Narin yaşamıyor mu? Ellerini kollarını mı bağladınız kızın? Başka kim biliyordu? Neden kıydınız bu kıza, neden bu sessizlik? Tek bildiğimiz amca tutuklandı. Yetinmiyoruz. İnanmıyoruz. Narin çocuğa ne oldu? Öğrenmek istiyoruz! Narin'e ne oldu? Narin nerede? Başka kim biliyordu? Ne yaptınız kıza?" şeklinde sert sözlerle tepkisini ifade etti.

Magazin Haberleri