Ünlülerin Çocukluk ve Gençlik Halleri Gündem Oldu!

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından gençlik yıllarına ait bir kareyi paylaştı. İşte ünlü isimlerin nostaljik paylaşımları...

Son dönemde gerek açıklamaları gerek sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, takipçilerini geçmişe götürdü.

19 yaşında çektirdiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Yılmaz, fotoğrafa uyguladığı netleştirme işleminden esprili bir şekilde bahsetti.

Ünlü komedyen, "Yüzüme küçük dokunuşlar yaptırdım. Ama 1992'de..." ifadelerini kullandı.

Doğu Demirkol sosyal medya hesabında çocukluk yıllarına dair fotoğraflarını paylaştı. Çocukluk fotoğraflarını taklit eden Demirkol'un paylaşımı büyük ilgi gördü.

LEYLA TANLAR

Burak Dakak ile dünyaevine girmek için gün sayan ünlü oyuncu Leyla Tanlar, ağabeyi Levin Tanlar'ın doğum gününü sosyal medya hesabında kutladı.

"Boş Bardak", "Bu Aşkın Katili Sensin" ve "Sana Affetmek Yakışır" gibi şarkılarla tanınan ünlü müzisyen Fettah Can, paylaşımıyla takipçilerini geçmişe götürdü.

Can paylaşımına "Babam şarkı söylüyor yanında da bilin bakalım kim var? Arkamdaki ufaklıklar da kuzenim ve kız kardeşim" notunu düştü.

TEOMAN

Rock müziğin ünlü ismi Teoman, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Zaman zaman çocukluk ve gençlik yıllarına ait kareleri takipçileriyle paylaşan Teoman, nostaljik paylaşımlarına bir yenisini ekledi.

Teoman, annesiyle sünnet düğününde çekilen fotoğrafına "Annem bana eli öpülecekler listesi veriyor. 'Anneannen ve babaannen. Başka kimsenin elini öpmeyeceksin. Diğer insanların sadece elini sık" notunu düştü.

Bizim Hikaye, Üç Kız Kardeş ve Mucize Doktor gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu Reha Özcan takipçilerini geçmişe götürdü.

Magazin Haberleri