Ünlü Şarkıcı Onur Akay Canlı Yayında Bayıldı

Geçen günlerde yumruklu saldırıya uğrayan magazinci ve şarkıcı Onur Akay, sosyal medyada canlı yayın sırasında bayıldı. O anlar yayına yansıdı.

Şarkıcı olarak başladığı kariyerini magazinciliğe çeviren Onur Akay, magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak oyuncu Kadir Doğulu'nun bir tarikata dahil olduğunu iddia eden Onur Akay, aynı zamanda Doğulu'nun bir oyuncuyla imam nikahlı olduğunu ileri sürmüştü. Onur Akay geçen günlerde kendisine "Kadir Doğulu için, tarikat için" denilerek saldırıldığını söyledi.

Darp edilmesinin ardından sürekli baş dönmesi yaşadığını kaydeden Akay, sosyal medyada bir canlı yayına katılarak açıklamalarda bulundu.

Akay, canlı yayında yere yığıldı. Yayında olan diğer kişiler ise Akay'ın aniden bayılmasının ardından ne yapacağını şaşırdı.

Onur Akay bayılmasının ardından Instagram hesabından bir açıklama yaptı:

"Nazar mı var bilmiyorum? Dün gece Müzik Onair canlı yayınında geçirdiğim baygınlık nedeniyle, çok sayıda mesaj gelmiş. Yaşadığım darp olayından sonra baş dönmesi yaşıyordum. Tansiyon yüksekliği nedeniyle kaynaklanmış. Hastanede tüm tetkikler yapıldı. Çok şükür iyiyim. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bulunduğunuz yerde yalnızken kesinlikle kapıyı kitlemeyin.

Ben yayın nedeni ile odamın kapısını kitlemiştim ve evdekiler maalesef odaya giremedi. Allah korusun daha kötü bir şey olsa müdahale etmekte gecikme olacaktı. Kapıya vurulmasını ve köpeğimin havlamasını sanki uykuda gibi diyduğum anlarda çok şükür kendime geldim. Program sunucuları Özcan Beylan ve Sevtap Gül'e, ilgileri çok teşekkür ederken, Müzik Onair izleyicilerinden de yarım kalan program için özür diliyorum."

Magazin Haberleri