Sinemanın iki klasiği restore edildi!

Türk sinemasının unutulmaz yapıtları Eşkıya ve Her Şey Çok Güzel Olacak, Ömer Vargı'nın özenli restorasyonuyla sinema salonlarına geri dönüyor. Yavuz Turgul'un yazıp yönettiği Eşkıya, Şener Şen ve Uğur Yücel'in etkileyici performanslarıyla, Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson'un başrollerini paylaştığı Her Şey Çok Güzel Olacak ise Ömer Vargı'nın yönetmenliğinde yeniden izleyiciyle buluşacak.

Türk sinema tarihinin iki unutulmaz klasiği, Eşkıya ve Her Şey Çok Güzel Olacak, büyük bir özenle restore edilerek yeniden sinema salonlarına dönüyor. Yönetmen Ömer Vargı tarafından orijinal nitelikleri korunarak ve iyileştirilerek restore edilen bu filmler, sinemaseverlerle buluşmak için hazır hale getirildi.

Yavuz Turgul'un kaleminden çıkan ve yine onun yönettiği Eşkıya, Şener Şen ile Uğur Yücel'in unutulmaz performanslarına ev sahipliği yapıyor. Diğer yandan, Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson’u bir araya getiren Her Şey Çok Güzel Olacak, yönetmenliğini Ömer Vargı'nın üstlendiği bir başyapıt olarak yeniden izleyici karşısına çıkacak.

6 EYLÜL'DEN İTİBAREN SİNEMASEVERLERLE BULUŞACAK

Bu iki önemli yapım, sinema tarihinin etkileyici anlarını yeniden yaşamak isteyenler için 6 Eylül'den itibaren sinema salonlarında gösterime girecek. Yılların getirdiği zamanın izlerini silen bu restorasyon, Türk sinemasının bu önemli örneklerini daha önce hiç olmadığı gibi büyük bir ekranda izleme fırsatını sunacak.

Magazin Haberleri