Taze Anne Olan Müge Boz Doğum Fotoğraflarını Paylaştı!

Müge Boz, doğum esnasında bebeğinin cinsiyetini öğrenmişti. Şimdi ise doğum fotoğraflarını paylaştı.

Emekli basketbolcu Caner Erdeniz ile Barcelona'da evlenen oyuncu Müge Boz, kızı Vina'yı aynı yıl kasım ayında kucağına almıştı.

Müge Boz ile Caner Erdeniz'den, geçtiğimiz aylarda müjdeli haber gelmişti. Boz, ikinci bebeğine hamile olduğunu sosyal medya hesabından açıklamıştı.

Hamileliği boyunca bebeğinin cinsiyetini öğrenmek istemeyen ikili, doğum esnasında bir erkek bebeklerini olduğunu öğrendi. 1 Haziran'da ikinci kez anne olan Boz, doğum fotoğraflarını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı ve altına duygusal bir de mesaj yazdı:

"İşte doğuma giderken böyleydik... Tabi sezeryan olması her şeyi o kadar farklılaştırdı ki; ilk doğum deneyimime göre. Kutlama enerjisiyle girdim doğumhaneye, Vina ilk anlardan itibaren hastanede bizimleydi. Önceden sormuştum ona 'kardeşini nerede beklemek istersin' diye, 'hastanede sizinle' demişti. En son kapı kapanırken kalp yolladık birbirimize, sarıldık.

Ve işte yine ben odada tek başımaydım, Caner gelene kadar. Bu sefer bambaşka duygularla, bambaska bir Müge olarak anneliğimi bekledim. Kalbimin pıt pıt atışını hiç unutamam. Rika’mı ilk gördüğüm anı, sesini, Caner’in elimi sımsıkı tutuşunu... Şükürler olsun bebeğimiz sağlıkla dünyaya geldi. Bu güzel fotoğraflar da o günden bize en degerli anılar olarak kaldı... Hoş geldin ailemize Rika’m"

Magazin Haberleri