Tayfur'ların soyadı gerilimine Necla Nazır'da dahil oldu

Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur arasındaki soyadı tartışmasına, anne Necla Nazır da dahil oldu. Nazır, 'Ne yaptı benim kızım sana senin malında mülkünde gözü hiç olmadı" ifadelerini kullandı.

Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur arasındaki soyadı krizi devam ediyor. Sanatçı, kızının kendi markası için kullandığı 'Tayfur' soyadını kullanmamasını söylemişti.

Konuya dahil olan anne Necla Nazır, Ferdi Tayfur'a sert tepki gösterdi.

"EVLADIM YALNIZ DEĞİL YANINDA BEN VARIM"

Nazır, "Her şeyden önce ailevi meselelerimizle ilgili karşınızda olmaktan inanın çok mahcubum. Hepinizden özür diliyorum. Dünyada bu kadar kargaşa varken, küçük bebekler, anneler, babalar öldürülürken kendi özel yaşantımızla toplumu meşgul ettiğimizden dolayı hepinizden gerçekten çok özür diliyorum. Beni merak etmişsiniz 'Necla hanımın bu olanlardan haberi yok mu?' diye. Tabi ki haberim var. Yıllarca sustum, kendi kabuğuma çekildim. Evladımı da böyle yetiştirdim. Her şeyden önce ben bir kadın ve bir anneyim.

Evladımın her tarafı kurtlu olsa onu dişimle taşırım, yine taşırım. Evladım söz konusu olduğu için bu kırmızı çizgim. O yalnız değil. Onun Allah'ı var. Onun bir ailesi var. Aslanlar gibi ardında duran bir eşi var.

* Ferdi bey yıllar önce neden kaçıp gittiniz? Söyleyeyim. Siz bana bir kadınla birlikte olduğunuzu ve hamile olduğunu, bir erkek çocuğu doğuracağını söylediğinizde bayıldınız. Ben de kızımı alıp sizi terk ettim. Siz Japonya'ya kaçtınız. Bu yüzden kaçtınız.

* Evladım ne yaptı? Hanginize ne yaptı? Menajerliğini bıraktırdı diye mi? Nedenlerini de açıklayayım mı? Beni konuşturmayın. Sabrımın sonundayım.

* Evladımın, torunlarımın rızkını etrafındaki yeğenlerine yedirmem. Seni, evladına düşman bir baba ilan ettiler bunlar" ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri