Tamer Karadağlı’dan set arkadaşı Michael Madsen’e veda

Hollywood yıldızı Michael Madsen, 67 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Oyuncu Tamer Karadağlı, birlikte rol aldıkları “Living and Dying” filmine atıfta bulunarak Madsen’e veda etti. Karadağlı, “Sevdiğim bir oyuncuydu, mekanı cennet olsun” dedi.

Hollywood’un usta oyuncularından Michael Madsen, 67 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Sanat dünyası, sevilen aktörün ani ölümüyle derin üzüntüye boğuldu.

TAMER KARADAĞLI’DAN VEDA MESAJI

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü ve oyuncu Tamer Karadağlı, Madsen ile birlikte rol aldığı ‘Living and Dying’ (Ölümle Dans) filmi anılarından yola çıkarak sosyal medyada bir veda paylaşımı yaptı.

Karadağlı, “Michael Madsen vefat etmiş. Amerika'da çektiğim filmde birlikte oynamıştık. Rezervuar Köpekleri filminde onu ben seslendirmiştim. Sevdiğim bir oyuncuydu. Mekânı cennet olsun,” ifadelerini kullandı.

ANILAR FOTOĞRAFLA CANLANDI

Karadağlı, Michael Madsen ile birlikte çekildikleri bir fotoğrafı da paylaştı ve altına, “Arnold Vosloo, Michael Madsen ve ben... Living and Dying filminin çekiminde,” notunu düştü.

Hollywood’un karizmatik isimlerinden biri olan Michael Madsen, unutulmaz performanslarıyla sinema tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Magazin Haberleri