Survivor All Star yarışmacısı sevenlerini korkuttu

Survivor All Star 2025’ten diskalifiye edilen Almeda Baylan, yoğun tempo nedeniyle hastaneye kaldırıldı. “Bilincim gitti, çok yorgundum” diyen Baylan, hasta yatağından yayınladığı videoyla sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek sevenlerini rahatlattı.

Survivor All Star 2025’te şampiyonluk adayı olarak gösterilen ancak diskalifiye edilerek yarışmaya veda eden Almeda Baylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sevenlerini korkuttu. Yarışmadan sonra geçirdiği yoğun tempoya dayanamayan Baylan, yorgun düşerek hastaneye kaldırıldı.

Yarışma sürecinde 29 kilo vererek büyük bir fiziksel değişim yaşayan Baylan, yarışma sonrası geçirdiği burun estetiği operasyonu ve sık sık şehir değiştirmesiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Tatil ve etkinliklerle dolu geçen günlerin ardından halsiz düşen Almeda, yaşadığı rahatsızlığı Instagram hesabından paylaştığı bir video ile açıkladı.

“İzmir, Didim, Çeşme, Bodrum, Muğla ve İstanbul arasında sürekli gidip gelmek beni çok yordu. Bu haftaki tempom ağırdı, o yüzden finalde bayıldım. Enerjimi kaybettim, bilincim gitti. Kendimi yorgun ve kötü hissettim.”

SURVİVOR ALL STAR YARIŞMACISI SEVENLERİNİ KORKUTTU

Sevenlerini endişelendiren Baylan, sağlık durumu hakkında açıklık getirerek, durumunun ciddi olmadığını vurguladı:

“İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Büyük ihtimalle yorgunluktan kaynaklandı. Çoğu insan endişe etmiş, herkes mesaj atmış. Üzülmeyin, hiçbir şeyim yok. Bazı haberlere lütfen itibar etmeyin. Komada değilim. Şu an kendime geldim. Sizi çok seviyorum.”

Baylan’ın açıklamaları sonrası birçok hayranı sosyal medyada destek mesajları paylaştı.

Magazin Haberleri