Reha Muhtar entübe edildi! Eski eşi Deniz Uğur'dan ilk açıklama

Bir döneme damga vuran duayen gazeteci Reha Muhtar, dün gece 01.00 sıralarında yüksekten düşme sonucu hastaneye kaldırıldı. Entübe edilen Reha Muhtar, şu anda yoğun bakımda tedavi görüyor. Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, halktv.com.tr'ye açıklamalarda bulundu.

Son dakika haberine göre ünlü sunucu-spiker 65 yaşındaki Reha Muhtar, evinde yüksekten düşme sonucu acil hastaneye kaldırıldı. Entübe edilen Muhtar, yoğun bakımda.

Ünlü televizyoncu ve gazeteci Reha Muhtar, gece 01.00 civarında evinin merdivenlerinden düşerek yaralandı. Oğlunun ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Muhtar'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Daha sonra hastaneye kaldırılan Muhtar, yoğun bakıma alınarak entübe edildi. Aile ve hastane yönetiminden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Reha Muhtar'ın tedavisi, Sarıyer'deki özel bir hastanede devam ediyor.

ESKİ EŞİNDEN İLK AÇIKLAMA

Velayet davası sürecinde nafaka ödemeye mahkum edilen Deniz Uğur'dan ilk açıklama Halktv.com.tr'ye geldi. Uğur, "Oğluma ulaşamıyorum. Reha beyin durumu hakkında da bir bilgim yok. Akşamdan beri oğlum telefonlarını açmıyor" ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri