Simge'nin Icardi takıntısı tam gaz devam ediyor

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı." İfadeleriyle ayrılığı duyurmuştu. Icardi hayranlığı ile bilinen şarkıcı Simge, öyle bir açıklama yaptı ki adeta ikilinin ayrılığına sevindi.

Galatasaray'ın gözde oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara tarafından boşanma davası açıldığına dair iddialar günlerdir medyada konuşuluyor. Wanda Nara, "Mauro ile ilişkimiz sona erdi. Kişisel ve sağlık sorunları yüzünden tekrar denedik ama başarılı olamadık" şeklinde açıklamada bulundu. Icardi ise son zamanlarda üzgün bir ruh haliyle magazin objektiflerine takılıyor.

Wanda Nara, "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken her şeyi denemek de bir hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, o çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama şu an yalnız kalmam gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

SİMGE'DEN ICARDİ'YE YEŞİL IŞIK BİTMİYOR

Bu ayrılık haberlerinin ardından, "Aşkın Olayım" şarkısının sahibi olan ve Icardi ile bir dostluğu bulunan Simge'den imalı paylaşımlar jet hızıyla gelmeye başladı.

Geçtiğimiz gün basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Simge, Icardi’nin boşanma iddiaları ile ilgili gündeme bomba düşecek ifadeler kullandı.

"ICARDİ İLE HER AN HERŞEY OLABİLİR"

Şarkıcı, "Onların mutlu olmalarını istiyorum. İleride neyin ne olacağı hiç belli olmaz, büyük konuştuğum tüm lokmaları yediğim için yorum yapmak istemiyorum ama yanlış anlaşılmasın bu konuyla ilgili fikrim belli..." dedi.

Magazin Haberleri