Çakmak Çakmak ve Padişah gibi hit şarkıların sahibi ünlü şarkıcı Sibel Can, İbrahim Selim'in programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, programda yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.
İbrahim Selim’in “Unutamadığınız bir aşk ilanı var mı?” sorusu üzerine Can, geçmişte saplantılı bir hayranıyla yaşadığı ve polis sayesinde kurtulduğu, daha önce hiç anlatmadığı bir anısını paylaştı.
"KENDİ ÇOCUKLARI GİBİ GÖRMEYE BAŞLAD"
Sibel Can, yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Bu tam olarak bir aşk ilanı değil ama fanatik bir hayranım işi fazlasıyla abarttı. Beni eşi ve çocuklarımı da kendi çocukları gibi görmeye başladı. Bir gün büyük bir koli geldi. Yardımcılarım açtı, içinden domates, biber, açık lokum, reçel, bana bir gecelik, bir tane paçalı don, Melisa’ya da bir elbise çıktı.
Yanında bir de mektup vardı: ‘Ben İstanbul dışındayım, lütfen çocuklarıma iyi bak. Az kaldı karıcığım, geleceğim. Melisa lokumu çok seviyor diye ona da aldım’ yazıyordu."
"BİR GÜN GELEN KOLİDEN BİR DE BIÇAK ÇIKTI"
Ünlü şarkıcı daha sonra gelen başka bir koli ile yaşadığı korkuyu ise, "Bir gün gelen koliden bir de bıçak çıktı. İşte o an gerçekten çok korktum. Dedim ki, bu artık normal değil. Hemen emniyete başvurduk. Neyse ki polis ekipleri hızla harekete geçmiş ve bu saplantılı hayrana ulaşmış. Allah iyilik versin." diyerek anlattı.