Sharon Stone Bodrum'da kaza geçirdi

Sinema tarihinin kült filmlerinden Temel İçgüdü'nün ikonik oyuncusu Sharon Stone, Bodrum'da kaldığı otelde kaza geçirdi.

"Temel İçgüdü" filmiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Sharon Stone, Türkiye'ye geldi. 66 yaşındaki Amerikalı yıldız, İtalya'nın başkenti Roma'daki bir ödül töreninin ardından Türkiye'ye geçiş yaptı. Stone, burada kendisine verilecek olan Global İkon Ödülü'nü almak üzere bulundu.

Hollywood'un efsanevi ismi, ödül töreni öncesinde üç gün boyunca İstanbul'da kalarak şehri keşfetti. İstanbul'a oğlu Laird ile birlikte gelen Stone, ardından ödül töreni için Bodrum'a geçti.

Stone, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kaldığı otelde yüzünü mermere çarparak gözünün morardığını belirtti. Kazayla ilgili olarak, "Birçok ülkede, birçok otelde bulundum ve bir gece yarısı tuvalete gitmek için kalktığımda nerede olduğumu karıştırdım ve yüzümü mermere çarptım" dedi.

Ünlü oyuncu, takipçilerini rahatlatmak için sözlerine, "Hayır, kimse bana bir şey yapmadı. Ve evet, ben iyiyim! Harika zaman geçiriyorum. Çok iyi ağırlanıyorum. Ve evet, gözüm daha iyiye gidiyor" şeklinde devam etti.

Magazin Haberleri