Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan Yasak Aşkıyla Yine Yakalandı, Rahat Tavırları Dikkat Çekti

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın yasak aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'la birliktelik yaşayan Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda kameralara yakalandı. Kenan Tosun, paniklerken Ümran Seyhan'ın rahat tavırları dikkat çekti.

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, geçen haftalarda Nişantaşı'nda erkek arkadaşıyla kameralara yakalandı. Ümran Seyhan'ın yanındaki gizemli erkeğin kim olduğu merak edilirken yasak aşk olduğu ortaya çıktı. Seyhan'ın yanında kişi ünlü oyuncu Cansu Tosun'un babası ve aynı zamanda Ümran Seyhan'ın yakın arkadaşı Serpil Tosun'un eşi Kenan Tosun olduğu ortaya çıktı.

Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından ilk açıklama Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun'dan geldi. Kenan Tosun, aşk iddiasını yalanlarken Serpil Tosun, ihanet iddialarını doğruladı. Serpil Tosun, "Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok. Allah'a havale ediyorum onları" ifadelerini kullandı.

YİNE YAKALANDILAR

Snob Magazin'in haberine göre ikili bir kez daha Nişantaşı'nda kameralara yakalandı. Serpil Tosun ile evli olan Kenan Tosun, kameraları görünce panik oldu. Kenan Tosun, sevgilisinin yanından ayrılıp, başka bir yöne ilerledi. Ümran Seyhan ise hiçbir soruya cevap vermedi. Seyhan'ın rahat tavırları dikkat çekti.

Magazin Haberleri