Serdar Ortaç "Eskiden Zengindim" Diyerek Aylık Masrafını Açıkladı

1990 ve 2000'li yılların en çok dinlenen sanatçılarından Serdar Ortaç, yaşadığı kumar ve sağlık sorunları ile gündeme gelmişti. Yaptığı canlı yayında artık zengin olmadığını belirten Ortaç, bu sözlerin ardından aylık toplam harcamalarının ne kadar olduğunu açıkladı.

Yıllarca Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçıları arasında yer alan Serdar Ortaç, yaşadığı kumar ve sağlık sorunları ile sık sık magazin gündemini meşgul etti.

Geçtiğimiz günlerde kredi borcunu ödemekte zorlandığını belirterek bu konuda Ziraat Bankası'nın kendisine kolaylık sağladığını belirterek kamuoyunda tartışmaların fitilini ateşleyen Ortaç, TikTok platformunda yaptığı canlı yayınlarda Tarkan'ın da içerisinde bulunduğu birçok ünlü isim hakkında ağır ifadeler kullanmıştı.

"ARTIK ZENGİN DEĞİLİM, AYLIK MASRAFIM 500 BİN TL"

Ünlü isim, yaptığı canlı yayında bu kez takipçilerine artık zengin olmadığını belirtti. Aylık masrafının 500 bin TL olduğunu belirten Ortaç, şu ifadeleri kullandı:

"Eskiden zengindim, şimdi değilim. Aylık masrafım 500 bin lira. 11 kişi var ofiste, 22 kişi müzisyen. Onlara nasıl bakacağım?"

Magazin Haberleri