Şarkıcı Simge'ye büyük terbiyesizlik! Sahnede saldırıya uğradı

Gaziantep'te konser veren ünlü şarkıcı Simge, sahnede bir hayranı tarafından önce çiçek, ardından da telefon fırlatılmasıyla şoke oldu. Bu durum karşısında sinirlenen Simge, “Çünkü ben buraya gerçekten sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim. Gerçekten ayıp” diyerek konserine seyircilerden uzak bir şekilde devam etti.

Ünlü şarkıcı Simge, Gaziantep Kültür Yolu Festivali kapsamında sahneye çıkarak performans sergiledi. Ancak, şarkıcı etkinlik sırasında peş peşe yaşadığı saldırılarla büyük bir şok yaşadı. Simge, sahneye yaklaşarak şarkı söylediği sırada, bir izleyici tarafından yüzüne bir demet çiçek fırlatıldı. Çiçek yüzüne çarpan şarkıcı, bu olay karşısında şaşkınlık ve üzüntü yaşadı.

Simge, yaşadığı bu talihsiz durumu "Bu böyle olmaz" diyerek ifade etti. Olayın devamında, sahneye bir telefon fırlatıldı ve Simge, sinirlerine hakim olamayarak sert bir tepki verdi. Şarkıcı, "İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi sizce? Bunu yapan arkadaşımızı gerçekten kınıyorum. Çünkü ben buraya gerçekten sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim. Bu kadar insan eğlenmek için burada ve bir tane çıkıntı telefon atıyor. Gerçekten ayıp. Yuhlamayın arkadaşlar, yuhlayarak da bir şeye varamayız. Öyle korktuğum için gelemeyeceğim, beni yakından göremeyeceksiniz" diyerek, yaşadığı olaydan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Magazin Haberleri