Sandık Kokusu’nun Reha’sı Necip Memili’nin erkek kardeşi, Kızılcık Şerbeti’nin oyuncusu çıktı!

Usta oyuncu Necip Memili'nin ünlü oyuncu olan erkek kardeşi, "Kızılcık Şerbeti" dizisinde dikkat çeken performansıyla izleyicileri şaşırtıyor. "Sandık Kokusu" dizisinde Reha karakterini canlandıran Memili'nin kardeşi, başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiriyor. İşte Necip Memili'nin yetenekli erkek kardeşi hakkında merak edilenler…

Ünlü oyuncu Necip Memili'nin, Adana'da dünyaya gelen ve tıpkı kardeşi gibi oyunculuk kariyerinde önemli adımlar atan Özkan Memili olduğu ortaya çıktı.

Necip Memili, 2006 yılında Yaprak Dökümü dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamış, ardından Dila Hanım, Hanımın Çiftliği, Yalan Dünya, Bedel, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Dolunay gibi önemli projelerde rol almıştır. 27 Mayıs 1980 tarihinde Adana'da doğan Necip Memili, Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünde eğitim aldıktan sonra makine montajı alanında çalışmaya başlamış, 1999 yılında Adana Seyhan Belediye Tiyatrosu'nda amatör olarak sahneye çıkarak oyunculuk serüvenine adım atmıştır. 2003 yılında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü'ne girmiş ve 2007 yılında mezun olmuştur. Üniversite eğitiminin ardından İstanbul'a yerleşmiş ve Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmalarını sürdürmüştür.

KIZILCIK ŞERBETİ'NDE ZÜLFİKAR KARAKTERİNİ CANLANDIRIYOR

Özkan Memili ise, Kızılcık Şerbeti dizisinde Zülkar karakteriyle ekranlara geliyor. Daha önce Kurtlar Vadisi Pusu'da Cevher Ağa, Karadayı'da Turgut Ağa, Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Halil Paşa, Yasak Elma'da Sedai gibi önemli rollerde izleyici karşısına çıkmış olan Özkan Memili, oyunculuk kariyerine sağlam bir temel oluşturdu. Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansıyla da dikkat çekiyor.

Necip Memili ve Özkan Memili'nin başarıları, Adana'nın yetenekli iki kardeşinin ekranlarda izleyiciyle buluştuğunu gösteriyor.

Magazin Haberleri