Her şey onun içindi, nasıl dayanacağım?

Safiye Soyman, oğlu Harun Akaröz'ün solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiğini öğrenir öğrenmez Burdur'a doğru yola çıktı. Evlat acısıyla yıkılan ünlü sanatçı, gözyaşları içinde "O benim meleğim oldu, şeklinde feryat etti.

Safiye Soyman'ın uzun yıllardır MS hastalığı ile mücadele eden oğlu Harun Akaröz, hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı, evlat acısıyla derin bir üzüntü yaşadı.

SEVENLERİ SAFİYE SOYMAN'I YALNIZ BIRAKMADI

Bodrum’da bulunan Safiye Soyman, oğlu Harun Akaröz’ün ölüm haberinin ardından, yaklaşık 3 yıldır yaz aylarını geçirdiği Yeşilbaşköy köyüne döndü. Soyman’a, Faik Öztürk ve kızı Ümran Akaröz de eşlik etti. Yeşilbaşköy muhtarı Ali Koçer ve çok sayıda seveni, taziye ziyaretinde bulunarak Safiye Soyman’ın evine geldi.

"BU ACI DAYANILACAK GİBİ DEĞİL"

Evinin önünde gözyaşları döken Soyman, "Sana nasıl dayanacağım? Günde 15 kere görüntülü konuşuyorduk. Beni beklemiş yavrum. 45 gün çekimden sonra geldim ki beni beklemiş annem. Nasıl dayanayım? Allah bana sabır versin. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Her şeyler onun içindi, organik beslensin diye. Ağabeyi ekti, biçti, ev yaptırdı ona. 6 ay Bodrum'da, 6 ay burada yaşatıyordum. Nefes alsaydın yavrum. Nasıl dayanacağım sana? Bu nasıl bir sabır, nasıl sabredeceğim? Evlat acısı çok kötü. Nefes alsın diye köyde ev yaptırdık. O melek oldu, melek oldu benim oğlum. Dayanılacak gibi değil" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Magazin Haberleri