Reklam aşkı demişlerdi: Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den ilk fotoğraf

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile hit şarkıcı Mert Demir'in aşkı hız kesmeden devam ediyor. Kimileri bu ilişkiyi 'reklam aşkı' olarak değerlendirse de, bazıları tam tersini düşünüyor. Daha önce yalnızca magazin kameralarında görülen çift, sosyal medyada ilk paylaşımını yaptı. Mert Demir, sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı kucağına alıp adeta havaya uçurdu. Sosyal medyada bu paylaşım beğeni yağdı.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çifti, uzun süredir magazin gündeminden düşmüyor. Çift, zaman zaman magazin kameralarına yansısa da, bu kez sosyal medyada ilk paylaşımını yaptı. Serenay Sarıkaya, Instagram hesabında baş harflerinin arasına kalp koyarak "SS MD" notunu düştü ve ardından sevgilisi Mert Demir ile çekilmiş pozunu paylaştı.

PAYLAŞIM BEĞENİ VE YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Geçtiğimiz aylarda Mert Demir'in annesi, müstakbel gelini Serenay Sarıkaya hakkında "İlişkiyi onaylıyorum, nasıl mutlularsa öyle devam etsinler" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Çiftin sosyal medyada paylaştığı bu özel poz, kısa sürede gündem oldu ve beğeni ile yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin Haberleri