Avukat Altun, entübe edilen Reha Muhtar'ın oğlunun alıkonulduğunu açıkladı!

Bir döneme damga vuran duayen gazeteci Reha Muhtar, dün gece 01.00 sıralarında yüksekten düşme sonucu hastaneye kaldırıldı. Entübe edilen Reha Muhtar, şu anda yoğun bakımda tedavi görüyor. Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, halktv.com.tr'ye açıklamalarda bulunmuş ve oğluna akşamdan beri ulaşamadığını belirtmişti. Kayıp çocukla ilgili detayları avukat Feyza Altun sosyal medya hesabından duyurdu.

Duayen gazeteci Reha Muhtar, gece 01.00 sıralarında Sarıyer'deki evinin merdivenlerinden düşerek yaralanmıştı.

Maslak'ta bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Muhtar'ın, entübe edildiği ve yoğun bakım ünitesinde olduğunu ise ilk kez halktv.com.tr duyurmuştu. Yine halktv.com.tr editörlerinin konuştuğu eski eşi Deniz Uğur ise, "Oğluma akşamdan beri ulaşamıyorum" diye açıklama yapmıştı.

Deniz Uğur, Feyza Altun ve Reha Muhtar (soldan sağa)

FEYZA ALTUN KAZA ÖNCESİNİ VE ÇOCUĞUN NEREDE OLDUĞUNU AÇIKLADI

Deniz Uğur'un açıklamasının ardından bir açıklama da Uğur'un avukatı Feyza Altun'dan geldi. Altun açıklamasında, "Edindiğimiz bilgiye göre Reha Muhtar dün bir balık restoranında çocuğun yanında yüklü miktarda alkol alıp çocuğun bütün itirazlarına rağmen araba kullanmıştır. Arabaya binmeden yere kapaklandığı ayakta zor durduğu müvekkilime görgü şahitleri tarafından aktarılmıştır. Restoran yetkilisi ile de görüşülüp teyit alınmıştır. Zira kan tahlillerinde alkol oranı tespit edilecektir. Daha sonra da mevzu bahis durum gerçekleşmiş. Bizler de sizler gibi olayı basından öğrendik" dedi.

Deniz Muhtar, Reha Muhtar, Mina Muhtar, Ayşe Deniz Yumli (soldan sağa)

AYŞE NAZLI YUMLU TARAFINDAN ALIKONULDU

Altun, müşterek çocuk Poyraz Uğur'un üvey ablası Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunun da altını çizerken, "Müşterek çocuk Poyraz, dünden beri kayıp olup Çocuk Şubeye kayıp ihbarında bulunulmuşsa da bugün, çocuğun Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ve annesine verilmeyeceğini de öğrendik. Şarkıcı Nilüfer ile konuşma ve iletişime geçme teşebbüslerimiz maalesef sonuç vermedi. Şimdi Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye gidiyoruz. Müvekkilim de ifadesini verecek. Üstelik, çocuğu vermiyoruz, alabilirseniz alın şeklinde bir cevap aldık. Bir çocuğun ; babası yoğun bakımdayken tek yasal velisi olan anneden, hangi hak ve mantık ile kaçırıldığı sorusunu ve cevabını Türk kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri