Prenses Middleton, Saray'da çalışacak özel sekreter arıyor

Cambridge Düşesi Kate Middleton, Kensington Sarayı’nda çalışacak özel asistan arayışına girdi. İşe alınacak asistan Kate Middleton’ın tüm işlerinde önemli rol oynayacak.

En büyük hayali Galler Prensi ve Prensesiyle gece gündüz beraber çalışmak olanlara müjde! Kraliyet çifti Kensington Sarayı’ndaki personele katılacak yeni bir özel asistan arıyor. Bu pozisyonda işi kapabilmek için özel niteliklere sahip olmanız gerekiyor. Mükemmel iletişim, organizasyon becerileri dışında çiftin Galler ile olan ilişkilerini güçlü tutacak biri olması bu işi yapabilecekler için aranan özellikler arasında.

ASİSTANIN ÖZEL NİTELİKLERE SAHİP OLMASI GEREKİYOR

İş ilanında verilen bilgilerde Middleton’ın asistanı toplantılarını düzenleyecek ve etkinlik takvimini programlayacak. Yeni asistanın baskı altında sakin kalabilmesi ve kraliyet protokolüne uygun davranışlar sergilemesi gerekiyor. Paylaşılan ilanda, “Galler ve Birleşik Krallık'tan sorumlu Özel Sekreter Yardımcısı, TRH'nin Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda'daki kamuya açık çalışmalarının çoğunun planlanmasına ve gerçekleştirilmesine liderlik edecek ve özellikle Galler’e odaklanacak” yazıyor. Prens ve prensesin asistanı haftada 37.5 saat çalışacak.

Kensington Sarayı, Birleşik Krallık, Londra:

Magazin Haberleri