Paylaşımları Gündem Olmuştu! Merve Boluğur'un Hesabı Kendisine Mi Ait?

Her söylediği ve pozları olay olay olan Merve Boluğur'un X hesabı fake mi?

Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur'un X 'te '@MerveeBolugur' isimli mavi tikli hesabın açıklama kısmında, “Not Offical Account (Resmi hesap değil)” ifadesi yer alıyor.

Görünene göre, '@MerveeBolugur' isimli mavi tikli hesabın, oyuncu Merve Boluğur’un resmi hesabı olmadığı anlaşılıyor.

'@MerveeBolugur' isimli X hesabı incelendiğinde, hesabın daha önce yaptığı paylaşımlarla da gündeme geldiği görüldü. Eylül 2023’te aynı hesaptan yaptığı paylaşımlarda kullanılan ifadeler, bazı haber sitelerinde oyuncu Merve Boluğur’un sözleriymiş gibi haberleştirilmiş.

Ancak Boluğur, Şubat 2024'te katıldığı bir programda '@MerveeBolugur' isimli X hesabının kendisine ait olmadığını ve X’te hesabının bulunmadığını açıkladı. Boluğur ayrıca sosyal medyada yalnızca Instagram’da hesabının bulunduğunu belirtti.


'@MerveeBolugur' isimli X hesabı, oyuncu Merve Boluğur’un resmi hesabı değil. Merve Boluğur’un X’te hesabı bulunmuyor.

Teyit, '@MerveeBolugur' isimli hesabın eski kullanıcı adını öğrenmek için yaptığı araştırmada, hesabın 2020 yılından bu yana aynı kullanıcı ismiyle X’te yer aldığını gördü.

Elon Musk’ın Kasım 2022’de X’teki şahıs hesaplarının mavi tik alabileceğini açıklamasının ardından birçok kullanıcı X’te mavi tik almaya başladı.

Magazin Haberleri