Özgü Namal Sarışın Oldu

Kızıl Goncalar dizisinin Meryem'i Özgü Namal, yeni film projesi için imajını yeniledi. Namal'ın yeni imajı çok beğenildi.

"Kızıl Goncalar" dizisiyle ekranlarda fırtınalar estiren ünlü oyuncu Özgü Namal, yeni film projesi için imajını yeniledi. Siyah saçlarını sarıya boyayan ünlü oyuncu, hayranlarından büyük beğeni topladı.

Özgü Namal, başrollerini Mert Yazıcıoğlu ve Özcan Deniz gibi isimlerle paylaştığı "Kızıl Goncalar" dizisiyle ekranlara geri döndü. Şimdi ise yeni film projesi "Sarı Zarflar" için hazırlıklara başladı.

ÖZGÜ NAMAL SARIŞIN OLDU

"Sarı Zarflar" filminde başrol oynayacak olan Özgü Namal, rolü için imajını yenileyerek siyah saçlarını sarıya boyadı. Kısacık kestirdiği yeni saç stiliyle ekip arkadaşlarıyla verdiği pozlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve beğeni topladı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÜST DÜZEYDE

Filmin kültürel ve politik hassasiyeti nedeniyle çekimlerin sıkı güvenlik önlemleri altında gerçekleştirildiğini belirten yapımcı, bu titizliği "Oyuncularımı ve ekibimi korumak ve çalışma koşullarımızı en iyi şekilde sağlamak istiyorum" sözleriyle ifade etti.

Magazin Haberleri