Özdilek Ailesinde İkinci Boşanma Şoku

Daha önce boşanıp tekrar evlenen ünlü çift yine boşanıyor. Melis Özdilek mal rejimi davası da açtı.

Özdilek ailesinin gelini Melis Özdilek, 2021'de boşanıp geçen yıl tekrar evlendiği iş insanı Emir Murat Özdilek’e yeniden boşanma davası açtı.

Melis Özdilek, mahkemeye başvurarak boşanma ve mal rejimi davası açtı. Dilekçesinde, yaşamından endişe ettiği için tekrar evlenmek zorunda kaldığını, düğün sonrasında eşinin manevi ve fiziksel şiddetine maruz kaldığını ve kendisine zorla evrak imzalattırıldığını iddia etti.

Önceki boşanma sırasında aldığı 85 bin dolar (2 milyon 750 bin lira) nafakanın yetersiz olduğunu belirten Melis Özdilek, eşinin imzalattırdığı mal ayrılığı sözleşmesinin de iptalini talep etti. Ayrıca, Özdilek Holding’in patronu Emir Murat Özdilek’in mal varlığı, şirket hisseleri ve banka hesaplarındaki nakit paranın yüzde 50’sine ihtiyatı tedbir kararı konulmasını istedi.

Sabah gazetesinden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre, İstanbul Aile Mahkemesi ara kararında, Yönetim Kurulu Başkanı Emir Murat Özdilek’in üzerine kayıtlı bir araç ve 9 taşınmazın üçüncü kişilere devredilmesini önlemek için ihtiyati tedbir kararı aldı.

Magazin Haberleri